ویزای توریستی کانادا (ویزای مولتی ۵ ساله کانادا)

ویزای کانادا (ویزای مولتی ۵ ساله کانادا)

ویزای توریستی کانادا - ارزان سفر

پروسه اخذ ویزای کانادا

مدارک شما توسط ارزان سفر به دقت بررسی و کنترل می شوند و برحسب شرایط خاص پرونده ممکن است مدارک بیشتری از شما خواسته شود. پس از اینکه مدارک کامل شد، دو هفته زمان میبرد تا درخواست ویزای شما را به سفارت کانادا ارائه دهیم. پس از طی این مراحل، نامه انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده می شود و شما تا یک ماه فرصت دارید به محل مورد نظر مراجعه نمایید. انتخاب محل انگشت نگاری سفارت کانادا با شماست: از دبی، استانبول و ایروان و باکو گرفته تا  پاریس، رم، فرانکفورت و  … قبل از سفر برای انگشت نگاری، ما اطلاعات مورد نیاز مانند تقویم تعطیلات سفارت کانادا و دفاتر انگشت نگاری کانادا را به شما اعلام خواهیم کرد. بعد از انجام انگشت نگاری باید منتظر جواب سفارت بود. ممکن است در همان روز اول، جواب نهایی اعلام شود و یا ممکن است تا چندین ماه طول بکشد. در هر صورت، بلافاصله پس از صدور جواب نهایی، شما را در جریان خواهیم گذاشت. اگر جواب منفی باشد، نامه سفارت مبنی بر رد درخواست در اختیار شما قرار داده می شود و اشکالاتی که به پرونده گرفته شده توضیح داده می شود. اگر هم جواب مثبت باشد به شما اطلاع میدهیم که پاسپورتتان را برای صدور ویزا کانادا در اختیار ما قرار دهید. با توجه به اینکه در حال حاضر ویزای کانادا مطابق با اعتبار پاسپورت، تاریخ می خورد، توصیه میکنیم در صورتیکه گذرنامه اعتبار زیادی ندارد، آن را تعویض نمایید. پس از اینکه خیالتان از بابت صدور ویزا کانادا آسوده شد، می توانید بلیط خریداری کنید. از نظر زمانی محدودیتی برای سفر به کانادا نخواهید داشت و با ویزای مالتی کانادا در هر سفر اجازه دارید تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشید.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا:

۱- تصویر صفحه اول پاسپورت

۲- تکمیل فرم مشخصات فردی سفارت کانادا  (دانلود فرم مشخصات فردی کانادا)

۳- تکمیل فرم مشخصات خانوادگی سفارت کانادا (دانلود فرم مشخصات خانوادگی کانادا)

۴- عکس ۳.۵ در ۴.۵

** لازم است مدارک فوق به ایمیل ارزان سفر به نشانی info@arzan-safr.ir ارسال شوند.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا:

۱- پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار

۲- پاسپورت های قدیمی

۳- فرم تکمیل شده اطلاعات فردی و خانوادگی سفارت کانادا

۴- یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵

۵- مدارک شغلی:

کارمندان:  ترجمه گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، تاریخ استخدام و میزان حقوق سالانه – ترجمه سه فیش آخر حقوقی – ترجمه حکم کارگزینی – ترجمه لیست بیمه

کارفرمایان: ترجمه آگهی تاسیس و تغییرات شرکت – ترجمه آخرین لیست بیمه کارمندان – ترجمه آخرین تسویه مالیاتی

صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه کسب یا بهره برداری  – ترجمه آخرین مالیات پرداخت شده

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی – ترجمه سه فیش اخر حقوقی

۶- ترجمه شناسنامه

۷- ترجمه سند ازدواج (در صورت همسفر بودن همسر)

۸- پرینت چهار ماهه حساب بانکی به زبان انگلیسی

 

 

سوال) آیا می توان ویزای کانادا را تمدید کرد؟

بله، تمدید ویزای کانادا توسط ارزان سفر قابل انجام است. البته ۳۰ روز قبل از تاریخ انقضای ویزای کانادا، بایستی اقدام گردد.

سوال) آیا کسانی که دارای کارت اقامت آمریکا (گرین کارت) هستند، برای ورود به کانادا نیاز به اخذ ویزای کانادا دارند؟

کسانی که دارای کارت سبز (گرین کارت) اقامت آمریکا هستند، برای بازدید از کانادا نیازی به اخذ ویزای کانادا ندارند.

سوال) آیا پس از انگشت نگاری در مراکز ویزای کانادا (VAC)، پاسپورت به مشتری بازگردانده می شود؟

بله. پس از انگشت نگاری در مراکز ویزای کانادا در سراسر جهان، پاسپورت عودت داده شده و متقاضی می تواند تا آماده شدن نتیجه ویزا، به کشور خود بازگردد.

 

تماس با ارزان سفر:۴۴۲۸۹۲۲۸  –   ۰۲۱ 

 

ویزای کانادا

اخذ ویزای کانادا

ویزای مولتی کانادا

اخذ ویزای ۵ ساله کانادا

ویزای مالتی کانادا

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


4 + = یازده

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>