نوشته‌ها

ویزای شنگن

ویزای شنگن

ویزای شنگنویزای شنگن

ویزای شنگن، اجازه نامه ای است که دارنده، به واسطه آن می تواند در محدوده شنگن به صورت کوتاه مدت و موقتی اقامت نماید. دارنده ویزای شنگن، مجاز به کار نمی باشد. دارنده ویزای شنگن همچنین می تواند در بازه زمانی اعتبار ویزا، بدون هیچ محدودیتی در محدوده شنگن تردد نماید. حداکثر مدت اقامت در محدوده شنگن به واسطه ویزای شنگن، 90 روز در یک بازه زمانی 6 ماهه می باشد.

ویزای شنگن می توان به صورت یک بار ورود و یا دو بار ورود و یا چند بار ورود صادر گردد. چنانچه یکی از کشورهای عضو شنگن، ویزای شنگن را صادر کرده باشد دارنده ویزا مجاز خواهد بود به سایر کشورهای عضو شنگن نیز سفر نماید.

ویزای شنگن بایستی از سفارتخانه کشوری که مقصد اصلی سفر می باشد، درخواست داده شود. اگر کشوری به عنوان مقصد اصلی سفر، مد نظر نمی باشد، ویزای شنگن بایستی از سفارتخانه کشوری که اولین مقصد ورود به محدوده شنگن می باشد، درخواست گردد.

دارنده ویزای شنگن مکلف است قبل از انقضای ویزا، محدوده شنگن را ترک نماید.

کشورهایی که با داشتن ویزای شنگن می توان به آنها سفر کرد

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

کشور یونان یکی از کشورهای عضو شنگن می باشد. اگر قصد سفر توریستی به یونان دارید باید به سفارت این کشور در تهران، درخواست ویزای توریستی شنگن بدهید.

برای ویزای توریستی یونان مدارک زیر لازم می باشند:

1- شناسنامه

2- گواهی اشتغال به کار یا گواهی اشتغال به تحصیل

3- فرم پر شده ویزای شنگن. دانلود فرم تقاضای ویزای شنگن سفارت یونان

4- یک قطعه عکس 3.5 در 4.5

5- ترجمه گردش 3 ماهه حساب بانکی

6- اصل و کپی پاسپورت با 6 ماه اعتبار

7- سند ملکی (در صورت وجود)

8- واچر هتل

9- رزرو بلیط هواپیما

10- بیمه نامه مسافرتی و کپی آن

کلیه مدارک فوق بایستی ترجمه و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسند.

هزینه ویزای توریستی سفارت یونان 60 یورو می باشد که معادل ریالی آن به صورت وجه نقد بایستی هنگام مصاحبه به سفارت یونان پرداخت گردد.

ویزای توریستی لهستان

ویزای توریستی لهستان

ویزای توریستی لهستان

کشور لهستان، یکی از کشورهای زیبای اروپا می باشد که در محدوده شنگن واقع شده است. برای ورود به کشور لهستان، نیاز به اخذ ویزایویزای توریستی لهستان شنگن لهستان دارید. جهت اقامت توریستی در کشور لهستان، بایستی درخواست ویزای شنگن توریستی (نوع سی) از سفارت لهستان در تهران نمایید. با ویزای توریستی شنگن می توانید حداکثر به مدت 90 روز در یک دوره نهایتا 6 ماهه در کشورهای عضو شنگن، اقامت نمایید.

از جمله شهرهای مهم کشور لهستان می توان به ورشو، کاراکوف، پوزنان، جیدنسک، وروکلو اشاره نمود.

آدرس سفارت لهستان در تهران: بلوار آفریقا، خیابان پیروز، پلاک 2

برای درخواست ویزای شنگن از سفارت لهستان، ابتدا بایستی وقت ملاقات از سفارت لهستان اخذ نمایید.

مدارک لازم برای درخواست ویزای شنگن لهستان به شرح زیر می باشند:

1- اصل پاسپورت که پس از 3 ماه از پایان مدت اعتبار ویزا، معتبر بوده، دارای حداقل دو صفحه باشد و در 10 سال اخیر صادر شده باشد + فوتوکپی از صفحات ویزاهای صادر شده در پاسپورت کنونی و پاسپورت قبلی.

2- یک قطعه عکس با زمینه روشن به ابعاد 3.5 در 4.5 سانتیمتر.

3- مدارک شناسایی فردی شامل شناسنامه و کارت ملی همراه با ترجمه رسمی و تاییدات وزارت امور خارجه و دادگستری.

4- واچر هتل برای سفارت لهستان

5- رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما

6- برنامه سفر دقیق جهت ارائه به سفارت لهستان.

7- بیمه مسافرتی با سقف پوشش حداقل 30000 یورو برای کل مدت اقامت.

8- گواهی شغلی معتبر با ذکر سمت فرد متقاضی در اداره/ سازمان/ محل کار به همراه تاریخ استخدام و حقوق دریافتی و ذکر مدت موافقت شده مرخصی.

9- مدارک تمکن مالی شامل پرینت گردش حساب 6 ماهه – سند ملکی – لیست بیمه تامین اجتماعی – فیش حقوقی و یا مستمری بازنشستگی و غیره.

تمام مدارک بایستی به زبان انگلیسی و یا لهستانی، ترجمه رسمی شوند.

 

هزینه ویزای شنگن از سفارت لهستان چقدر می باشد؟

برای بزرگسالان، 60 یورو.

برای کودکان بین 6 تا 12 سال، 35 یورو.

برای کودکان زیر 6 سال رایگان می باشد.

 

هزینه ویزای شنگن را چگونه به سفارت لهستان پرداخت نماییم؟

سفارت لهستان در تهران، هزینه ویزای شنگن را صرفا به صورت وجه نقد و با ارز یورو دریافت می کند.

 

رزرو هتل با واچر رسمی برای سفارت لهستان

واچر هتل برای لهستان

رزرو هتل در لهستان

 

تماس با ارزان سفر:

44450008 – 021

 

ویزای توریستی شنگن

ویزای توریستی اتریش

ویزای توریستی اتریش

 چگونه از سفارت اتریش در تهران وقت مصاحبه بگیریم؟ویزای توریستی شنگن

در روزهای یکشنبه الی پنجشنبه بین ساعت 09:00 الی 12:00  از طریق تماس با شماره تلفن 22750046 می توانید برای رزرو وقت مصاحبه از سفارت اتریش در تهران اقدام نمایید.

آدرس سفارت اتریش در تهران: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک 6-8

برای سفر توریستی به کشور اتریش می بایست درخواست ویزای شنگن توریستی از سفارت اتریش در تهران داشته باشید.

جهت درخواست ویزای توریستی اتریش، می بایست اسناد و مدارک زیر را به سفارت اتریش در تهران تحویل دهید:

1- فرم درخواست ویزای شنگن ، که به صورت کامل و خوانا (به آلمانی به حروف التین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

دانلود فرم ویزای توریستی اتریش

2- 2 قطعه عکس رنگی (که قدیمی تر از 6 ماه نباشد) به اندازه 3.5 در 4.5 سانتی متر.

3- گذرنامه معتبر. گذرنامه می بایست حداقل 3 ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای 4 صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از 10 سال نگذشته باشد.

4-  فتوکپی گذرنامه متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگن گذشته البته در صورت وجود)

5- مدارکی دال بر داشتن اشتغال (اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی). در این گواهی اشتغال به کار، تاریخ استخدام، سمت متقاضی و حقوق دریافتی ماهیانه در صورت امکان درج گردد.

5-  بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل 30.000 یورو برای کل مدت زمان اقامت.

6- واچر هتل جهت سفارت اتریش.

7- رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز.

8- مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی. برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره به همراه پرینت جساب با گردش مالی 3 ماهه.

ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.

9- مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد.

مدت زمان صدور ویزا توسط سفارت اتریش چقدر است؟ 

غالبا صدور ویزای توریستی سفارت اتریش حدودا 14 روز طول می کشد ولی ممکن است بنا بر نظر سفارت این روند طولانی تر شود.

هرینه درخواست ویزای شنگن از سفارت اتریش چقدر است؟

برای بزرگسالان: 60 یورو

برای کودکان 6 تا 12 سال: 35 یورو

برای کودکان زیر 6 سال: رایگان

هزینه صدور ویزا در سفارت اتریش چگونه پرداخت می شود؟

هزینه رسیدگی به درخواست ویزا می بایست به یورو پرداخت شود. الزم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود.

اسکناس های بالای 100 یورو پذیرفته نمی شوند.

مدارک ذکر شده در فوق جهت ویزای توریستی اتریش، به چه زبانی بایستی ترجمه شوند؟

به زبان آلمانی و به صورت رسمی.

حداقل موجودی حساب بانکی برای سفارت اتریش چقدر باید باشد؟

برای درخواست ویزای توریستی سفارت اتریش، بایستی هم گردش حساب 3 ماهه و هم موجودی 3 ماهه ارائه گردد. حداقل موجودی برای هر نفر بایستی 10 هزار یورو بوده و این مبلغ بایستی به مدت حداقل 1 ماه در حساب مانده باشد.

 

 رزرو هتل در اتریش

رزرو هتل در وین

واچر هتل برای سفارت اتریش

تماس با ارزان سفر: 44450008 -021

 

 

paris-logo

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسهراهنمای توریستی پاریس

برای سفر توریستی به کشور فرانسه، نیاز به ویزای شنگن توریستی از سفارت فرانسه می باشد.

آدرس سفارت فرانسه در تهران:

خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 66-64

چگونه از سفارت فرانسه وقت بگیریم:

اخذ وقت برای ویزای توریستی از سفارت فرانسه، منحصرا از طریق تلفن میسر می باشد.

شماره تماس با سفارت فرانسه جهت وقت مصاحبه ویزای توریستی: 64094000

  • ساعات کار اپراتور تلفن: از یکشنبه الی چهارشنبه از ساعت 8:30 صبح الی 5 بعد از ظهر
  • پنجشنبه ها از ساعت 9 صبح الی 1 بعد از ظهر

اطلاعاتی که برای گرفتن وقت تلفنی سفارت فرانسه مورد نیاز است:

  • شماره گذرنامه
  • شماره تلفن های ثابت و همراه
  • تاریخ سفر
  • شماره واچر هتل در فرانسه

با توجه به آنکه درخواست های ویزای توریستی سفارت فرانسه در نیمه دوم سال بسیار زیاد است، لذا حتی المقدور 3 ماه قبل از تاریخ سفر در نیمه دوم سال جهت گرفتن وقت ویزای توریستی از سفارت فرانسه اقدام نمایید.

 

 مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی فرانسه

1- گذرنامه
  • اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از اعتبار روادید درخواستی بوده و گدرنامه دارای حداقل 2 صفحه مهر نخورده باشد.
2- شناسنامه و فوتوکپی آن

 

3- پر کردن فرم درخواست ویزای توریستی شنگن
4- یک قطعه عکس رنگی جدید به ابعاد 3.5 در 4.5 سانتی متر

 

5- ارائه مدارک شغلی جهت ویزای توریستی فرانسه
  1. برای کارمندان
    • گواهی اشتغال به کار که از تاریخ صدور آن کمتر از یک ماه گذشته باشد و در آن، سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر به سر کار خود برخواهد گشت.
    • سه فیش آخر حقوق
    • سه پرینت آخر بانکی(حساب جاری یا حساب پس انداز)
  2. برای صاحبان شرکت ها و تجار
    • آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکتها
    • کارت بازرگانی یا پروانه کسب
    • پرینت 3 ماهه بانکی گردش حساب(حساب شخصی و حساب حرفه ایی)
  3. برای مشاغل آزاد
    •  کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفهیی سال جاری.
    • پرینت 3 ماهه بانکی گردش حساب(حساب شخصی و حساب حرفه ایی)
  4. برای بازنشستگان
    • اسناد مثبته دریافت مستمری برای بازنشستگان
    • سه پرینت آخر بانکی
  5. برای دانشجویان
    •  گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبتنام برای سال آینده
    • اسناد مثبته تمکن مالی
6-واچر هتل برای فرانسه
7- بیمه نامه مسافرتی
  • تا سقف حداقل 30000 یورو برای تمام مدت اقامت
8- رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت

 

هزینه درخواست روادید سفارت فرانسه: 60 یورو به صورت نقد

 

چه کسانی از انگشت نگاری برای ویزای شنگن معاف هستند؟

  • کودکان زیر 12 سال
  • افرادی که انگشت نگاری از آنها امکانپذیر نمی باشد
  • مقامات دولتی و کشوری که توسط مقامات دولتی دعوت شده اند و یا اعضای هیات های تجاری رسمی

آیا لازم است کودک زیر 12 سال را برای مصاحبه جهت اخذ ویزای شنگن به سفارت برد؟

خیر، لازم نمی باشد.

رزرو هتل برای سفارت فرانسه با واچر رسمی جهت ویزای شنگن

رزرو هتل در پاریس فرانسه

رزرو هتل در لیون فرانسه

رزرو هتل در مارسی فرانسه

رزرو هتل در نیس فرانسه

جهت تماس با ارزان سفر:

تلفن:   44450008-021

 

خودروی کوچک فیات 500 که هنوز سمبل شهر تورین ایتالیا بوده و در قسمت های مختلف شهر تورین نیز قرار داده شده است.

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

پل ریالتو ونیز-ارزان سفر
نمایی از شهر ونیز ایتالیا از بالای پل ریالتو

 ویزای شنگن توریستی سفارت ایتالیا برای اقامت های کوتاه مدت در حوزه شنگن (حداکثر 90 روز در بازه زمانی 180 روز) صادر می گردد.

برای ورود به کشور ایتالیا به طریق توریستی، نیاز به درخواست ویزای شنگن توریستی دارید.

آدرس سفارت ایتالیا: تهران، خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی

برای درخواست ویزای توریستی شنگن، ابتدا بایستی وقت سفارت ایتالیا بگیرید.

 

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شنگن توریستی از سفارت ایتالیا:

1- اصل و کپی شناسنامه
2- دو قطعه عکس پرسنلی رنگی
  • روتوش نشده و جدید (با ابعاد 3 در 4) به گونه ای که چهره فرد متقاضی کاملا مشخص باشد.
3- کپی ویزاهای شنگن قبلی

4- واچر هتل برای ایتالیا (توسط ارزان سفر انجام می گیرد)

5- رزرو رفت و برگشت بلیط هواپیما
6- بیمه نامه مسافرتی
7- مدارک شغلی جهت ویزای توریستی شنگن سفارت ایتالیا:
  • جهت اعضای هیات مدیره شرکت ها:

اصل و کپی روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آگهی آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از 3 سال نگذشته باشد. در غیر این صورت ارائه گواهی سازمان ثبت شرکت ها مبنی بر استمرار فعالیت شرکت حاوی اطلاعات در خصوص نوع فعالیت شرکت، نام و سمت متقاضی لازم می باشد.

  • جهت کارمندان شرکت:

اصل و کپی روزنامه رسمی تاسیس شرکت یا آگهی آخرین تغییرات شرکت

اصل و کپی لیست های بیمه تامین اجتماعی 6 ماه آخر و یا گواهی سابقه صادره از تامین اجتماعی

  • جهت اشخاص حقیقی / صاحبان حرف و مشاغل آزاد:

اصل و کپی کارت بازرگانی و یا اصل و کپی مجوز بهره برداری از کارخانه و یا اصل و کپی جواز کسب

  • جهت بازنشستگان دوایر دولتی:

حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی

  • جهت پزشکان / کادر پیراپزشکی:

اصل و کپی کارت نظام پزشکی، پروانه مطب برای پزشکان و پروانه فعالیت برای کادر پیراپزشکی، گواهی اشتغال به کار از طرف بیمارستان یا موسسه درمانی + اصل و کپی لیست بیمه تامین اجتماعی مربوط به 6 ماه آخر

8- فرد متقاضی باید پیش از مراجعه به باجه، فرم تقاضای ویزای شنگن سفارت ایتالیا را بدون نقص تکمیل نموده و دو امضا در محل های مشخص شده مرقوم نماید. فرم های ناقص درخواست ویزای شنگن، پذیرفته نمی شوند.

9- مدارک بانکی شخصی شامل:
  • پرینت حساب جاری مربوط به 3 ماه گذشته ممهور به مهر و امضای بانک
  • اصل و کپی هر نوع دفترچه یا سپرده بانکی متقاضی یا همسر
10- اصل و گپی سند ملکی (در صورت وجود)

دانلود فرم درخواست ویزای شنگن سفارت ایتالیا

 

بخش صدور ویزای سفارت ایتالیا این حق را برای خود محفظ نگه داشته تا بنا به تشخیص خود و به منظور بررسی کامل تر، بعضی مواقع مدارک دیگری را از شما درخواست نماید.

 

هزینه ویزای شنگن

  •  هزینه ویزای شنگن 60 یورو می باشد. (معادل ریالی قابل قبول نیست)
  • هزینه ویزای شنگن برای افراد 6 تا 12 ساله، 35 یورو می باشد.
  • از خردسالان زیر 6 سال، هزینه ای دریافت نمی گردد.
  • از همسر، فرزندان و والدین شهروندان اتحادیه اروپا هزینه ای دریافت نمی گردد.

 

چه کسانی از انگشت نگاری برای ویزای شنگن معاف هستند؟

  • کودکان زیر 12 سال
  • افرادی که انگشت نگاری از آنها امکانپذیر نمی باشد
  • مقامات دولتی و کشوری که توسط مقامات دولتی دعوت شده اند و یا اعضای هیات های تجاری رسمی

 

آیا لازم است کودک زیر 12 سال را برای مصاحبه جهت اخذ ویزای شنگن به سفارت برد؟

خیر، لازم نمی باشد.

 

آیا جهت همراه بردن فررند زیر 18 سال با یکی از والدین، گواهی محضری برای سفارت ایتالیا لازم است؟

بله. چنانچه فرزند با یکی از والدین خود جهت ویزای توریستی ایتالیا درخواست می دهد، گواهی رضایت محضری والد دیگری جهت ارائه به سفارت ایتالیا لازم است. این گواهی بایستی به زبان انگلیسی یا ایتالیایی ترجمه شود.

 

رزرو هتل برای سفارت ایتالیا با واچر رسمی جهت ویزای شنگن

رزرو هتل در رم ایتالیا

رزرو هتل در میلان ایتالیا

رزرو هتل در ونیز ایتالیا

رزرو هتل در فلورانس ایتالیا

رزرو هتل در تورین ایتالیا

جهت تماس با ارزان سفر:

تلفن:   44450008-021