نوشته‌ها

ویزای شنگن

ویزای شنگن

ویزای شنگنویزای شنگن

ویزای شنگن، اجازه نامه ای است که دارنده، به واسطه آن می تواند در محدوده شنگن به صورت کوتاه مدت و موقتی اقامت نماید. دارنده ویزای شنگن، مجاز به کار نمی باشد. دارنده ویزای شنگن همچنین می تواند در بازه زمانی اعتبار ویزا، بدون هیچ محدودیتی در محدوده شنگن تردد نماید. حداکثر مدت اقامت در محدوده شنگن به واسطه ویزای شنگن، 90 روز در یک بازه زمانی 6 ماهه می باشد.

ویزای شنگن می توان به صورت یک بار ورود و یا دو بار ورود و یا چند بار ورود صادر گردد. چنانچه یکی از کشورهای عضو شنگن، ویزای شنگن را صادر کرده باشد دارنده ویزا مجاز خواهد بود به سایر کشورهای عضو شنگن نیز سفر نماید.

ویزای شنگن بایستی از سفارتخانه کشوری که مقصد اصلی سفر می باشد، درخواست داده شود. اگر کشوری به عنوان مقصد اصلی سفر، مد نظر نمی باشد، ویزای شنگن بایستی از سفارتخانه کشوری که اولین مقصد ورود به محدوده شنگن می باشد، درخواست گردد.

دارنده ویزای شنگن مکلف است قبل از انقضای ویزا، محدوده شنگن را ترک نماید.

کشورهایی که با داشتن ویزای شنگن می توان به آنها سفر کرد

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

کشور یونان یکی از کشورهای عضو شنگن می باشد. اگر قصد سفر توریستی به یونان دارید باید به سفارت این کشور در تهران، درخواست ویزای توریستی شنگن بدهید.

برای ویزای توریستی یونان مدارک زیر لازم می باشند:

1- شناسنامه

2- گواهی اشتغال به کار یا گواهی اشتغال به تحصیل

3- فرم پر شده ویزای شنگن. دانلود فرم تقاضای ویزای شنگن سفارت یونان

4- یک قطعه عکس 3.5 در 4.5

5- ترجمه گردش 3 ماهه حساب بانکی

6- اصل و کپی پاسپورت با 6 ماه اعتبار

7- سند ملکی (در صورت وجود)

8- واچر هتل

9- رزرو بلیط هواپیما

10- بیمه نامه مسافرتی و کپی آن

کلیه مدارک فوق بایستی ترجمه و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسند.

هزینه ویزای توریستی سفارت یونان 60 یورو می باشد که معادل ریالی آن به صورت وجه نقد بایستی هنگام مصاحبه به سفارت یونان پرداخت گردد.

ویزای توریستی شنگن

ویزای توریستی اتریش

ویزای توریستی اتریش

 چگونه از سفارت اتریش در تهران وقت مصاحبه بگیریم؟ویزای توریستی شنگن

در روزهای یکشنبه الی پنجشنبه بین ساعت 09:00 الی 12:00  از طریق تماس با شماره تلفن 22750046 می توانید برای رزرو وقت مصاحبه از سفارت اتریش در تهران اقدام نمایید.

آدرس سفارت اتریش در تهران: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک 6-8

برای سفر توریستی به کشور اتریش می بایست درخواست ویزای شنگن توریستی از سفارت اتریش در تهران داشته باشید.

جهت درخواست ویزای توریستی اتریش، می بایست اسناد و مدارک زیر را به سفارت اتریش در تهران تحویل دهید:

1- فرم درخواست ویزای شنگن ، که به صورت کامل و خوانا (به آلمانی به حروف التین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

دانلود فرم ویزای توریستی اتریش

2- 2 قطعه عکس رنگی (که قدیمی تر از 6 ماه نباشد) به اندازه 3.5 در 4.5 سانتی متر.

3- گذرنامه معتبر. گذرنامه می بایست حداقل 3 ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای 4 صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از 10 سال نگذشته باشد.

4-  فتوکپی گذرنامه متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگن گذشته البته در صورت وجود)

5- مدارکی دال بر داشتن اشتغال (اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی). در این گواهی اشتغال به کار، تاریخ استخدام، سمت متقاضی و حقوق دریافتی ماهیانه در صورت امکان درج گردد.

5-  بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل 30.000 یورو برای کل مدت زمان اقامت.

6- واچر هتل جهت سفارت اتریش.

7- رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز.

8- مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی. برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره به همراه پرینت جساب با گردش مالی 3 ماهه.

ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.

9- مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد.

مدت زمان صدور ویزا توسط سفارت اتریش چقدر است؟ 

غالبا صدور ویزای توریستی سفارت اتریش حدودا 14 روز طول می کشد ولی ممکن است بنا بر نظر سفارت این روند طولانی تر شود.

هرینه درخواست ویزای شنگن از سفارت اتریش چقدر است؟

برای بزرگسالان: 60 یورو

برای کودکان 6 تا 12 سال: 35 یورو

برای کودکان زیر 6 سال: رایگان

هزینه صدور ویزا در سفارت اتریش چگونه پرداخت می شود؟

هزینه رسیدگی به درخواست ویزا می بایست به یورو پرداخت شود. الزم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود.

اسکناس های بالای 100 یورو پذیرفته نمی شوند.

مدارک ذکر شده در فوق جهت ویزای توریستی اتریش، به چه زبانی بایستی ترجمه شوند؟

به زبان آلمانی و به صورت رسمی.

حداقل موجودی حساب بانکی برای سفارت اتریش چقدر باید باشد؟

برای درخواست ویزای توریستی سفارت اتریش، بایستی هم گردش حساب 3 ماهه و هم موجودی 3 ماهه ارائه گردد. حداقل موجودی برای هر نفر بایستی 10 هزار یورو بوده و این مبلغ بایستی به مدت حداقل 1 ماه در حساب مانده باشد.

 

 رزرو هتل در اتریش

رزرو هتل در وین

واچر هتل برای سفارت اتریش

تماس با ارزان سفر: 44450008 -021