نوشته‌ها

ویزای توریستی شنگن

ویزای توریستی اتریش

ویزای توریستی اتریش

 چگونه از سفارت اتریش در تهران وقت مصاحبه بگیریم؟ویزای توریستی شنگن

در روزهای یکشنبه الی پنجشنبه بین ساعت 09:00 الی 12:00  از طریق تماس با شماره تلفن 22750046 می توانید برای رزرو وقت مصاحبه از سفارت اتریش در تهران اقدام نمایید.

آدرس سفارت اتریش در تهران: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک 6-8

برای سفر توریستی به کشور اتریش می بایست درخواست ویزای شنگن توریستی از سفارت اتریش در تهران داشته باشید.

جهت درخواست ویزای توریستی اتریش، می بایست اسناد و مدارک زیر را به سفارت اتریش در تهران تحویل دهید:

1- فرم درخواست ویزای شنگن ، که به صورت کامل و خوانا (به آلمانی به حروف التین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

دانلود فرم ویزای توریستی اتریش

2- 2 قطعه عکس رنگی (که قدیمی تر از 6 ماه نباشد) به اندازه 3.5 در 4.5 سانتی متر.

3- گذرنامه معتبر. گذرنامه می بایست حداقل 3 ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای 4 صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از 10 سال نگذشته باشد.

4-  فتوکپی گذرنامه متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگن گذشته البته در صورت وجود)

5- مدارکی دال بر داشتن اشتغال (اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی). در این گواهی اشتغال به کار، تاریخ استخدام، سمت متقاضی و حقوق دریافتی ماهیانه در صورت امکان درج گردد.

5-  بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل 30.000 یورو برای کل مدت زمان اقامت.

6- واچر هتل جهت سفارت اتریش.

7- رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز.

8- مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی. برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره به همراه پرینت جساب با گردش مالی 3 ماهه.

ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.

9- مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد.

مدت زمان صدور ویزا توسط سفارت اتریش چقدر است؟ 

غالبا صدور ویزای توریستی سفارت اتریش حدودا 14 روز طول می کشد ولی ممکن است بنا بر نظر سفارت این روند طولانی تر شود.

هرینه درخواست ویزای شنگن از سفارت اتریش چقدر است؟

برای بزرگسالان: 60 یورو

برای کودکان 6 تا 12 سال: 35 یورو

برای کودکان زیر 6 سال: رایگان

هزینه صدور ویزا در سفارت اتریش چگونه پرداخت می شود؟

هزینه رسیدگی به درخواست ویزا می بایست به یورو پرداخت شود. الزم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود.

اسکناس های بالای 100 یورو پذیرفته نمی شوند.

مدارک ذکر شده در فوق جهت ویزای توریستی اتریش، به چه زبانی بایستی ترجمه شوند؟

به زبان آلمانی و به صورت رسمی.

حداقل موجودی حساب بانکی برای سفارت اتریش چقدر باید باشد؟

برای درخواست ویزای توریستی سفارت اتریش، بایستی هم گردش حساب 3 ماهه و هم موجودی 3 ماهه ارائه گردد. حداقل موجودی برای هر نفر بایستی 10 هزار یورو بوده و این مبلغ بایستی به مدت حداقل 1 ماه در حساب مانده باشد.

 

 رزرو هتل در اتریش

رزرو هتل در وین

واچر هتل برای سفارت اتریش

تماس با ارزان سفر: 44450008 -021

 

 

نقشه گرجستان

ویزای توریستی گرجستان

ویزای توریستی گرجستان-نقشه کشور گرجستان

ویزای توریستی گرجستان

بر اساس ابلاغیه وزارت خارجه گرجستان، از ابتدای سپتامبر ۲۰۱۴(۱۰ شهریور ۹۳) صدور ویزای گرجستان در مرزهای زمینی و هوایی این کشور برای ایرانیان متوقف شده است.

بنابر این مسافرانی که قصد سفر به گرجستان را دارند برای اخذ ویزای گرجستان باید به سفارت این کشور در تهران مراجعه نمایند و یا درخواست ویزای الکترونیکی توریستی گرجستان کنند.

در روش حضوری، باید ابتدا از سفارت گرجستان در تهران وقت مصاحبه تعیین نمایید و پس از ارائه مدارک در روز مصاحبه، حدودا دو هفته بعد جواب ویزای توریستی گرجستان حاضر خواهد بود.

در روش الکترونیکی، نیاز به تعیین وقت سفارت و مصاحبه حضوری نبوده و ویزای توریستی گرجستان ظرف حدودا 10 روز کاری آماده خواهد بود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای گرجستان:

  1. پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  2. عکس رنگی 6 در 4

 مدت زمان اعتبار ویزای گرجستان چقدر است؟

ویزای توریستی گرجستان به مدت ۳ ماه اعتبار دارد که در این ۳ ماه میتوانید ۳۰ روز در کشور گرجستان اقامت نمایید.

مذت زمان اخذ ویزای گرجستان چقدر است؟

مدت زمان اخذ ویزای توریستی گرجستان ۱۰ روز کاری می باشد.

سوالات ویزای توریستی گرجستان

1- آیا در صورتیکه در خاک کشور گرجستان باشم، می توانم در خواست مجدد ویزای الکترونیک توریستی گرجستان بدهم؟

خیر، باید حتما خاک کشور گرجستان را ترک و سپس درخواست مجدد ویزای توریستی گرجستان نمایید.

2- آیا بلافاصله بعد از خروج از کشور گرجستان، می توانم مجددا درخواست ویزای توریستی گرجستان دهم؟

بله، پس از خروج از کشور گرجستان، بلافاصله می توانید درخواست ویزای توریستی گرجستان نمایید.

3- برای درخواست ویزای توریستی گرجستان، پاسپورت چقدر باید اعتبار داشته باشد؟

پاسپورت بایستی حداقل به مدت 3 ماه از پایان اعتبار ویزای توریستی گرجستان، اعتبار داشته باشد.

همه چیز در مورد سفر به گرجستان

رزرو هتل در تفلیس گرجستان

رزرو هتل در باتومی گرجستان

رزرو هتل جهت ویزای گرجستان

جهت تماس با ارزان سفر:

تلفن:   44450008-021

paris-logo

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسهراهنمای توریستی پاریس

برای سفر توریستی به کشور فرانسه، نیاز به ویزای شنگن توریستی از سفارت فرانسه می باشد.

آدرس سفارت فرانسه در تهران:

خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 66-64

چگونه از سفارت فرانسه وقت بگیریم:

اخذ وقت برای ویزای توریستی از سفارت فرانسه، منحصرا از طریق تلفن میسر می باشد.

شماره تماس با سفارت فرانسه جهت وقت مصاحبه ویزای توریستی: 64094000

  • ساعات کار اپراتور تلفن: از یکشنبه الی چهارشنبه از ساعت 8:30 صبح الی 5 بعد از ظهر
  • پنجشنبه ها از ساعت 9 صبح الی 1 بعد از ظهر

اطلاعاتی که برای گرفتن وقت تلفنی سفارت فرانسه مورد نیاز است:

  • شماره گذرنامه
  • شماره تلفن های ثابت و همراه
  • تاریخ سفر
  • شماره واچر هتل در فرانسه

با توجه به آنکه درخواست های ویزای توریستی سفارت فرانسه در نیمه دوم سال بسیار زیاد است، لذا حتی المقدور 3 ماه قبل از تاریخ سفر در نیمه دوم سال جهت گرفتن وقت ویزای توریستی از سفارت فرانسه اقدام نمایید.

 

 مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی فرانسه

1- گذرنامه
  • اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از اعتبار روادید درخواستی بوده و گدرنامه دارای حداقل 2 صفحه مهر نخورده باشد.
2- شناسنامه و فوتوکپی آن

 

3- پر کردن فرم درخواست ویزای توریستی شنگن
4- یک قطعه عکس رنگی جدید به ابعاد 3.5 در 4.5 سانتی متر

 

5- ارائه مدارک شغلی جهت ویزای توریستی فرانسه
  1. برای کارمندان
    • گواهی اشتغال به کار که از تاریخ صدور آن کمتر از یک ماه گذشته باشد و در آن، سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر به سر کار خود برخواهد گشت.
    • سه فیش آخر حقوق
    • سه پرینت آخر بانکی(حساب جاری یا حساب پس انداز)
  2. برای صاحبان شرکت ها و تجار
    • آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکتها
    • کارت بازرگانی یا پروانه کسب
    • پرینت 3 ماهه بانکی گردش حساب(حساب شخصی و حساب حرفه ایی)
  3. برای مشاغل آزاد
    •  کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفهیی سال جاری.
    • پرینت 3 ماهه بانکی گردش حساب(حساب شخصی و حساب حرفه ایی)
  4. برای بازنشستگان
    • اسناد مثبته دریافت مستمری برای بازنشستگان
    • سه پرینت آخر بانکی
  5. برای دانشجویان
    •  گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبتنام برای سال آینده
    • اسناد مثبته تمکن مالی
6-واچر هتل برای فرانسه
7- بیمه نامه مسافرتی
  • تا سقف حداقل 30000 یورو برای تمام مدت اقامت
8- رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت

 

هزینه درخواست روادید سفارت فرانسه: 60 یورو به صورت نقد

 

چه کسانی از انگشت نگاری برای ویزای شنگن معاف هستند؟

  • کودکان زیر 12 سال
  • افرادی که انگشت نگاری از آنها امکانپذیر نمی باشد
  • مقامات دولتی و کشوری که توسط مقامات دولتی دعوت شده اند و یا اعضای هیات های تجاری رسمی

آیا لازم است کودک زیر 12 سال را برای مصاحبه جهت اخذ ویزای شنگن به سفارت برد؟

خیر، لازم نمی باشد.

رزرو هتل برای سفارت فرانسه با واچر رسمی جهت ویزای شنگن

رزرو هتل در پاریس فرانسه

رزرو هتل در لیون فرانسه

رزرو هتل در مارسی فرانسه

رزرو هتل در نیس فرانسه

جهت تماس با ارزان سفر:

تلفن:   44450008-021

 

خودروی کوچک فیات 500 که هنوز سمبل شهر تورین ایتالیا بوده و در قسمت های مختلف شهر تورین نیز قرار داده شده است.

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

پل ریالتو ونیز-ارزان سفر
نمایی از شهر ونیز ایتالیا از بالای پل ریالتو

 ویزای شنگن توریستی سفارت ایتالیا برای اقامت های کوتاه مدت در حوزه شنگن (حداکثر 90 روز در بازه زمانی 180 روز) صادر می گردد.

برای ورود به کشور ایتالیا به طریق توریستی، نیاز به درخواست ویزای شنگن توریستی دارید.

آدرس سفارت ایتالیا: تهران، خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی

برای درخواست ویزای توریستی شنگن، ابتدا بایستی وقت سفارت ایتالیا بگیرید.

 

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شنگن توریستی از سفارت ایتالیا:

1- اصل و کپی شناسنامه
2- دو قطعه عکس پرسنلی رنگی
  • روتوش نشده و جدید (با ابعاد 3 در 4) به گونه ای که چهره فرد متقاضی کاملا مشخص باشد.
3- کپی ویزاهای شنگن قبلی

4- واچر هتل برای ایتالیا (توسط ارزان سفر انجام می گیرد)

5- رزرو رفت و برگشت بلیط هواپیما
6- بیمه نامه مسافرتی
7- مدارک شغلی جهت ویزای توریستی شنگن سفارت ایتالیا:
  • جهت اعضای هیات مدیره شرکت ها:

اصل و کپی روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آگهی آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از 3 سال نگذشته باشد. در غیر این صورت ارائه گواهی سازمان ثبت شرکت ها مبنی بر استمرار فعالیت شرکت حاوی اطلاعات در خصوص نوع فعالیت شرکت، نام و سمت متقاضی لازم می باشد.

  • جهت کارمندان شرکت:

اصل و کپی روزنامه رسمی تاسیس شرکت یا آگهی آخرین تغییرات شرکت

اصل و کپی لیست های بیمه تامین اجتماعی 6 ماه آخر و یا گواهی سابقه صادره از تامین اجتماعی

  • جهت اشخاص حقیقی / صاحبان حرف و مشاغل آزاد:

اصل و کپی کارت بازرگانی و یا اصل و کپی مجوز بهره برداری از کارخانه و یا اصل و کپی جواز کسب

  • جهت بازنشستگان دوایر دولتی:

حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی

  • جهت پزشکان / کادر پیراپزشکی:

اصل و کپی کارت نظام پزشکی، پروانه مطب برای پزشکان و پروانه فعالیت برای کادر پیراپزشکی، گواهی اشتغال به کار از طرف بیمارستان یا موسسه درمانی + اصل و کپی لیست بیمه تامین اجتماعی مربوط به 6 ماه آخر

8- فرد متقاضی باید پیش از مراجعه به باجه، فرم تقاضای ویزای شنگن سفارت ایتالیا را بدون نقص تکمیل نموده و دو امضا در محل های مشخص شده مرقوم نماید. فرم های ناقص درخواست ویزای شنگن، پذیرفته نمی شوند.

9- مدارک بانکی شخصی شامل:
  • پرینت حساب جاری مربوط به 3 ماه گذشته ممهور به مهر و امضای بانک
  • اصل و کپی هر نوع دفترچه یا سپرده بانکی متقاضی یا همسر
10- اصل و گپی سند ملکی (در صورت وجود)

دانلود فرم درخواست ویزای شنگن سفارت ایتالیا

 

بخش صدور ویزای سفارت ایتالیا این حق را برای خود محفظ نگه داشته تا بنا به تشخیص خود و به منظور بررسی کامل تر، بعضی مواقع مدارک دیگری را از شما درخواست نماید.

 

هزینه ویزای شنگن

  •  هزینه ویزای شنگن 60 یورو می باشد. (معادل ریالی قابل قبول نیست)
  • هزینه ویزای شنگن برای افراد 6 تا 12 ساله، 35 یورو می باشد.
  • از خردسالان زیر 6 سال، هزینه ای دریافت نمی گردد.
  • از همسر، فرزندان و والدین شهروندان اتحادیه اروپا هزینه ای دریافت نمی گردد.

 

چه کسانی از انگشت نگاری برای ویزای شنگن معاف هستند؟

  • کودکان زیر 12 سال
  • افرادی که انگشت نگاری از آنها امکانپذیر نمی باشد
  • مقامات دولتی و کشوری که توسط مقامات دولتی دعوت شده اند و یا اعضای هیات های تجاری رسمی

 

آیا لازم است کودک زیر 12 سال را برای مصاحبه جهت اخذ ویزای شنگن به سفارت برد؟

خیر، لازم نمی باشد.

 

آیا جهت همراه بردن فررند زیر 18 سال با یکی از والدین، گواهی محضری برای سفارت ایتالیا لازم است؟

بله. چنانچه فرزند با یکی از والدین خود جهت ویزای توریستی ایتالیا درخواست می دهد، گواهی رضایت محضری والد دیگری جهت ارائه به سفارت ایتالیا لازم است. این گواهی بایستی به زبان انگلیسی یا ایتالیایی ترجمه شود.

 

رزرو هتل برای سفارت ایتالیا با واچر رسمی جهت ویزای شنگن

رزرو هتل در رم ایتالیا

رزرو هتل در میلان ایتالیا

رزرو هتل در ونیز ایتالیا

رزرو هتل در فلورانس ایتالیا

رزرو هتل در تورین ایتالیا

جهت تماس با ارزان سفر:

تلفن:   44450008-021

آب و هوای آنتالیا

آب و هوای شهر آنتالیا در طول سال – ارزان سفر

گرم ترین ماه سال در آنتالیا، اواسط تیرماه با متوسط دمای 28 درجه سانتیگراد می باشد و سردترین ماه سال در آنتالیا نیز دی ماه است. آفتابی ترین روزها در آنتالیا، اوایل تیرماه و بارانی ترین ماه در آنتالیا، آذر می باشد.

 

جدول دمای هوای آنتالیا در ماه های مختلف سال به شرح زیر می باشد.

 

ماه فروردین اردیبهشت خرداد تیر مرداد شهریور مهر آبان آذر دی بهمن اسفند
بیشترین دما  18  21  26  31  34  33  31  26  20  16  15  15
کمترین دما  7  10  14  18  21  21  18  14 9 7  5  6

 

رزرو هتل در آنتالیا با واچر رسمی

 

راهنمای سفر به آنتالیا