ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

کشور یونان یکی از کشورهای عضو شنگن می باشد. اگر قصد سفر توریستی به یونان دارید باید به سفارت این کشور در تهران، درخواست ویزای توریستی شنگن بدهید.

برای ویزای توریستی یونان مدارک زیر لازم می باشند:

1- شناسنامه

2- گواهی اشتغال به کار یا گواهی اشتغال به تحصیل

3- فرم پر شده ویزای شنگن. دانلود فرم تقاضای ویزای شنگن سفارت یونان

4- یک قطعه عکس 3.5 در 4.5

5- ترجمه گردش 3 ماهه حساب بانکی

6- اصل و کپی پاسپورت با 6 ماه اعتبار

7- سند ملکی (در صورت وجود)

8- واچر هتل

9- رزرو بلیط هواپیما

10- بیمه نامه مسافرتی و کپی آن

کلیه مدارک فوق بایستی ترجمه و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسند.

هزینه ویزای توریستی سفارت یونان 60 یورو می باشد که معادل ریالی آن به صورت وجه نقد بایستی هنگام مصاحبه به سفارت یونان پرداخت گردد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پنج + = 14

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>