ویزای توریستی کرواسی

کشور کرواسی در اروپای شرقی واقع شده که دارای خط ساحلی طولانی با دریای آدریاتیک بوده و دارای بیش از هزار جزیره است.پرچم کرواسی

کشور کرواسی عضو اتحادیه اروپا می باشد.

پایتخت کشور کرواسی، شهر زاگرب می باشد. کشور کرواسی از شمال با کشورهای اسلونی و مجارستان، از شمال شرقی با صربستان، از شرق با بوسنی، از جنوب با مونته نگرو و از غرب با دریای آدریاتیک هم مرز است.

یکی دیگر از شهرهای مهم کشور کرواسی، شهر ساحلی دوبرونیک می باشد. از دیگر شهرهای ساحلی کرواسی می توان به شهر زادار اشاره کرد.

برای ورود به کشور کرواسی نیاز به ویزا می باشد.

مدارک لازم برای ویزای توریستی کرواسی به شرح زیر می باشند:

  • گذرنامه با اعتبار حداقل 3 ماه بعد از سفر مورد نظر از کرواسی و حداقل دو صفحه خالی برای صدور ویزا
  • شناسنامه
  • فرم تقاضای ويزا  (فرم درخواست ویزا کرواسی)
  • يک قطعه عکس رنگی، تمام رخ گذرنامه ای زمينه سفيد
  • واچر هتل برای کرواسی
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر نوع کار و سمت، حقوق، مدت زمان اشتغال و مدت زمان مرخصی فرد با ذکر اين تعهد که فرد متقاضی بعد از مراجعت از کرواسی در سمت خود محفوظ خواهد ماند.
  • نامه از بانک، يا صورت وضعيت حساب بانکی، با ذکر ميزان موجودی حساب بانکی، نوع حساب و تاريخ گشايش حساب و گردش مالی حساب برای سه ماه اخیر
  • سند مالکيت (در صورت وجود)
  • بيمه نامه مسافرتی معتبر برای کرواسی و کل دوره اقامت متقاضی در کرواسی و با پوشش هزینه های پزشکی تا سقف سی هزار یورو
  • رزرو بليط رفت و برگشت هواپیما به کرواسی

 

مدارک ویزای کرواسی بایستی به چه زبانی ترجمه شوند؟

مدارک برای ویزای کرواسی با به زبان انگلیسی بوده و به صورت رسمی ترجمه شده باشند.

 

هزینه ویزای توریستی کرواسی چقدر است؟

هزينه ويزا کرواسی، 80 دلارآمريکا می باشد که بایستی در زمان درخواست متقاضی نقدا به سفارت کرواسی پرداخت گردد.

 

مدت زمان صدور ویزای کرواسی چقدر است؟

صدور ویزای توریستی کرواسی توسط سفارت کرواسی معمولا 15 روز طول می کشد.

 

آیا حضور متقاضی برای درخواست ویزای کرواسی نیاز است؟

بله. متقاضی بایستی شخصا برای مصاحبه حاضر شود. البته انگشت نگاری صورت نمی گیرد. حضور متقاضیان زیر 12 سال ضرورتی ندارد.

 

 ویزای کرواسی برای چه مدت اقامت صادر می شود؟

مدت ویزای توریستی کرواسی دقیقا منطبق بر تاریخ واچر هتل در کرواسی می باشد. برای متقاضیان دفعه اول ویزای توریستی کرواسی، سفارت کرواسی غالبا با بیش از 21 (سه هفته) روز اقامت در کرواسی، موافقت نمی کند.

 

آیا می توان بلافاصله بعد از انقضای مدت ویزای کرواسی، دوباره درخواست مجدد برای ویزای کرواسی داد؟

بله. می توان پس از انقضای مدت اعتبار ویزای کرواسی مجددا برای ویزای کرواسی اقدام کرد.

 

واچر هتل برای سفارت کرواسی

رزرو هتل در کرواسی

رزرو هتل در زاگرب

رزرو هتل در دوبرونیک

 

تماس با ارزان سفر:

44450008 – 021

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پنج − 2 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>