پرچم ژاپن

برخی دیدنی های ژاپن

توکیو پایتخت ژاپن و مرکز سیاسی و اقتصادی آن است. توکیو ویژگیهای یک مرکز مدرن شهری، با خیابانهایی که آسمان خراشها در آن صف کشیده اند را با عناصر سنتی که انعکاس چهارصد ساله تاریخ است تلفیق نمود ه است . نام قدیم توکیو، “ادو” بوده است.توکیو

شهر نارا پایتخت ژاپن در قرن هشتم بوده است. بناهای تاریخی این شهر، معابد و مقبره ها (نظیر معبد تودائی-جی که در زیر عکس آمده)، انعکاس دوره ای از فرهنگ بودایی است. هوریو-جی، که در اطراف شهر نارا واقع شده مجموعه ای است متشکل از 40 معبد که به قـــــرن هـــــفتم و هـــــشتم باز می گردد و دربرگیرنده پرقدمت ترین ســـاختمان های چوبی جــــــهان محسوب می شود.

توکیو ژاپن

شهر کیوتو به عنوان مرکز دربار امپراطوری از قرن هشتم تا اواخر قرن نوزدهم عمل نمود. منطقه ای که مملو از مقبره، معبد، باغ و خیابان هایی است که تجسمی از زمانهای دورند و می تواند به عنوان مهد فرهنگ ژاپن قلمداد گردد.

شهر کیوتو ژاپن

قطارهای شینکانسن، قطارهایی سریع السیر هستند که با سرعتی بیش از 200 کیلومتر تا حداکثر 300  کیلومتر در ساعت حرکت می کنند. خطوط حرکت این قطارها که نخستین بار در سال 1964 بین توکیو و اوساکا برقرار شد هم اکنون توکیو را به اغلب شهرهای اصلی در سرتاسر کشور ژاپن وصل می کند و برای سفرهای تجاری و سیاحتی مورد استفاده قرار می گیرد.

قطار های سریع السیر ژاپن

پل ستو اوهاشی که بین جزایر هونشو و شیکوکو در امتداد دریای داخلی ستو قرار گرفته، استانهای اوکایاما و کاگاوا را به هم متصل ساخته و  طولانی ترین پل جهان است که راههای جاده ای و خطوط راه آهن را به هم مرتبط نموده است.

دیدنی های ژاپن

ویزای توریستی ژاپن

چگونه از سفارت ژاپن وقت بگیریم؟

روزهاي يكشنبه الي پنجشنبه (صبح ها از 8:30 الي 10:30) می توانید حضورا جهت ارائه درخواست ویزای توریستی ژاپن به سفارت ژاپن مراجعه نمایید. برای مراجعه جهت ارائه مدارک ویزای توریستی، نیازی به رزرو وقت قبلی به صورت تلفنی و یا غیره نمی باشد.

برای ارائه درخواست ویزا به سفارت ژاپن، هم خود شخص و یا نماینده او می تواند حضورا به سفارت ژاپن مراجعه نماید.

آدرس سفارت ژاپن: تهران، خیابان زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک 162

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی ژاپن

  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  •  یک نسخه فرم تقاضای ویزا  (دانلود فرم ویزای توریستی ژاپن)
  • یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
  • برنامه سفر به ژاپن
  • رزرو هتل در ژاپن (واچر هتل ژاپن)
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • گواهی اشتغال به کار و یا پروانه کسب و یا روزنامه رسمی شرکت یا حکم کارگزینی و یا حکم بازنشستگی و یا هر گواهی دیگر که مبین وضعیت شغلی فرد باشد.
  • پرینت گردش حساب سه ماهه اخیر
  • در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه، خواسته خواهد شد.

آیا مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن بایستی ترجمه شوند؟

کلیه مدارک مورد نیاز برای ویزای ژاپن بایستی به زبان انگلیسی ترجمه شده و مهر تایید وزارت دادگستری را نیز داشته باشند.

آیا دارالترجمه خاصی جهت ترجمه مدارک ویزا، مورد تایید سفارت ژاپن می باشد؟

خیر.

آیا بیمه نامه مسافرتی برای درخواست ویزای توریستی ژاپن نیاز است؟

بیمه نامه مسافرتی جز مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی ژاپن نمی باشد.

چه مقدار موجودی حساب جهت ویزای توریستی ژاپن مورد نیاز است؟

سفارت ژاپن هیچ مبلغ مشخصی را جهت موجودی مورد نیاز برای ویزای توریستی ژاپن مشخص نکرده است.

ویژگی های عکس برای ارائه به سفارت ژاپن:

1- 4.5 * 4.5 سايز

٢ -زمينه سفيد

٣ -جديد نهايتا” در 6 ماه اخير

۴ -بدون حاشيه

۵ -صورت کامل و از روبرو

۶ – رنگی

٧ -با حجاب يا بدون حجاب

٨ -بدون عينک

٩ -رعايت فاصله بالای سر و چانه با قسمت بالا و پائين کادر عکس

هزینه ویزا توریستی سفارت ژاپن:

ویزای توریستی ژاپن به صورت یک بار ورود صادر شده و هزینه آن برای هر نفر 1,220,000 ریال می باشد که بایستی نقدا و به صورت ریالی به سفارت پرداخت گردد. سفارت ژاپن از قبول اسکناس های پاره و یا مندرس خودداری می نماید.

هزینه ویزای ژاپن برای کودکان نیز به صورت کامل بایستی پرداخت گردد.

نتیجه ویزای ژاپن چند روز پس از ارائه مدارک به سفارت ژاپن مشخص می شود؟

حدودا بین یک هفته تا دو هفته نتیجه ویزا ژاپن مشخص می گردد.

برای تحویل گذرنامه بایستی چه روزهایی به سفارت ژاپن مراجه شود؟

روزهاي يكشنبه الي پنجشنبه ( بعد ازظهرها از 15:00 الي 16:00) می توان برای تحویل ویزا به سفارت ژاپن مراجعه نمود.

ویزای توریستی ژاپن چقدر اعتبار دارد؟

ویزای توریستی ژاپن معمولا 3 ماه اعتبار دارد که مدت مجاز اقامت نیز بسته به نظر سفارت ژاپن می باشد.

چه مدت قبل از سفر بایستی درخواست ویزای توریستی ژاپن به سفارت ارائه شود؟

حدودا 2 ماه قبل از تاریخ سفر، می توان برای ویزای توریستی ژاپن اقدام نمود.

آیا هنگام ارائه مدارک ویزای توریستی به سفارت ژاپن، ارائه اصل فارسی مدارک نیز لازم است؟

خیر. فقط ترجمه ها با تایید دادگستری کفایت می کند.

آیا برای درخواست ویزای توریستی ژاپن، مصاحبه هم انجام می شود؟

خیر در صورت نیاز کنسول، مصاحبه انجام می شود ولی به صورت کلی مصاحبه انجام نمی شود.

آیا ارائه اصل مدارک فارسی به سفارت ژاپن لازم است؟

خیر. ارائه فقط ترجمه انگلیسی مدارک به سفارت ژاپن کافیست.

رزرو هتل برای سفارت ژاپن

رزرو هتل در ژاپن