paris-logo

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسهراهنمای توریستی پاریس

برای سفر توریستی به کشور فرانسه، نیاز به ویزای شنگن توریستی از سفارت فرانسه می باشد.

آدرس سفارت فرانسه در تهران:

خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 66-64

چگونه از سفارت فرانسه وقت بگیریم:

اخذ وقت برای ویزای توریستی از سفارت فرانسه، منحصرا از طریق تلفن میسر می باشد.

شماره تماس با سفارت فرانسه جهت وقت مصاحبه ویزای توریستی: 64094000

  • ساعات کار اپراتور تلفن: از یکشنبه الی چهارشنبه از ساعت 8:30 صبح الی 5 بعد از ظهر
  • پنجشنبه ها از ساعت 9 صبح الی 1 بعد از ظهر

اطلاعاتی که برای گرفتن وقت تلفنی سفارت فرانسه مورد نیاز است:

  • شماره گذرنامه
  • شماره تلفن های ثابت و همراه
  • تاریخ سفر
  • شماره واچر هتل در فرانسه

با توجه به آنکه درخواست های ویزای توریستی سفارت فرانسه در نیمه دوم سال بسیار زیاد است، لذا حتی المقدور 3 ماه قبل از تاریخ سفر در نیمه دوم سال جهت گرفتن وقت ویزای توریستی از سفارت فرانسه اقدام نمایید.

 

 مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی فرانسه

1- گذرنامه
  • اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از اعتبار روادید درخواستی بوده و گدرنامه دارای حداقل 2 صفحه مهر نخورده باشد.
2- شناسنامه و فوتوکپی آن

 

3- پر کردن فرم درخواست ویزای توریستی شنگن
4- یک قطعه عکس رنگی جدید به ابعاد 3.5 در 4.5 سانتی متر

 

5- ارائه مدارک شغلی جهت ویزای توریستی فرانسه
  1. برای کارمندان
    • گواهی اشتغال به کار که از تاریخ صدور آن کمتر از یک ماه گذشته باشد و در آن، سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر به سر کار خود برخواهد گشت.
    • سه فیش آخر حقوق
    • سه پرینت آخر بانکی(حساب جاری یا حساب پس انداز)
  2. برای صاحبان شرکت ها و تجار
    • آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکتها
    • کارت بازرگانی یا پروانه کسب
    • پرینت 3 ماهه بانکی گردش حساب(حساب شخصی و حساب حرفه ایی)
  3. برای مشاغل آزاد
    •  کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفهیی سال جاری.
    • پرینت 3 ماهه بانکی گردش حساب(حساب شخصی و حساب حرفه ایی)
  4. برای بازنشستگان
    • اسناد مثبته دریافت مستمری برای بازنشستگان
    • سه پرینت آخر بانکی
  5. برای دانشجویان
    •  گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبتنام برای سال آینده
    • اسناد مثبته تمکن مالی
6-واچر هتل برای فرانسه
7- بیمه نامه مسافرتی
  • تا سقف حداقل 30000 یورو برای تمام مدت اقامت
8- رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت

 

هزینه درخواست روادید سفارت فرانسه: 60 یورو به صورت نقد

 

چه کسانی از انگشت نگاری برای ویزای شنگن معاف هستند؟

  • کودکان زیر 12 سال
  • افرادی که انگشت نگاری از آنها امکانپذیر نمی باشد
  • مقامات دولتی و کشوری که توسط مقامات دولتی دعوت شده اند و یا اعضای هیات های تجاری رسمی

آیا لازم است کودک زیر 12 سال را برای مصاحبه جهت اخذ ویزای شنگن به سفارت برد؟

خیر، لازم نمی باشد.

رزرو هتل برای سفارت فرانسه با واچر رسمی جهت ویزای شنگن

رزرو هتل در پاریس فرانسه

رزرو هتل در لیون فرانسه

رزرو هتل در مارسی فرانسه

رزرو هتل در نیس فرانسه

جهت تماس با ارزان سفر:

تلفن:   44450008-021

 

12 پاسخ
  1. کامران
    کامران says:

    سلام وقت بخیر.
    جسارتا سوالی داشتم.
    این بحث پرینت سه ماهه حساب به چه صورت باشه؟تو حساب چقد باید باشه؟مثلا مثلا بنده تو حسابم ۱۰-۱۲ تومن بوده و کم و زیاد شده میشه؟ یا تو حساب دیگه م ۵-۶ تومن بوده کم و زیاد شده، اگه نمیشه میتونم الان مثلا سی چهل تومن تو حساب بریزم بعد پرینت بگیرم؟یا حساب شخصی مثل پدر رو ارایه بدم؟
    مورد دوم اینکه اوو بیمه سی هزار یورو یعنی چی؟یعنی سی هزار یورو بهشون باید بدیم؟برای این بیمه سی هزار یورویی باید چکار کرد؟
    ممنون

    پاسخ دادن
    • safararzan
      safararzan says:

      با سلام
      میزان مانده حساب مورد نیاز برای ارائه به سفارت، به سایر شرایط هر فرد بستگی دارد و سفارت مبلغ مشخصی را در این خصوص ارائه نکرده است.
      در خصوص بیمه نامه مسافرتی، مسافر می بایست بیمه نامه پزشکی مسافرتی تا سقف تعهدات حداقل 30 هزار یورو به سفارت ارائه دهد. البته بیمه نامه مسافرتی بایستی مورد تایید سفارت ایتالیا در تهران باشد.

      پاسخ دادن
  2. پویا
    پویا says:

    وقت بخیر. حداقل چه مبلغی باید توی حساب باشه؟ حتما باید گردش داشته باشه حساب. خوابوندن مبلغی توی حساب به مدت یک سال کافی نیست؟ سوال بعد اینکه آیا لزوما هم حساب بانکی و هم سند ملک باید به نام خود متقاضی باشه یا یه کدوم از خونواده باشه هم مشکلی نداره؟

    پاسخ دادن
    • safararzan
      safararzan says:

      با سلام
      مبلغ مشخصی توسط سفارت تعیین نشده است. مبلغی که بایستی در حساب باشد، بستگی به سایر شرایط هر فرد دارد.

      پاسخ دادن
  3. نادیا
    نادیا says:

    سلام من چند سوال دارم لطفا راهنمایی کنید
    ۱ـآیا سپرده های یکساله را هم میتوان به عنوان حساب ارائه کرد؟
    ۲ـ برای مشاغل بخش خصوصی که فیش حقوقی ندارند،اطلاعات حقوقی روی سربرگ محل کار با امضای کارفرما کفایت میکند؟
    ۳ـ آیا بیشتر نوشتن مبلغ حقوق توسط کارفرما در گرفتن ویزا کمکی میکند؟

    پاسخ دادن
  4. الناز
    الناز says:

    سلام.
    من میخوام به تنهایی به فرانسه سفر کنم.میخواستم بدونم برای سفر به مدت 16روز موجودی حساب بانکی باید چقدر باشه؟ و آیا برای سفر به فرانسه و نه باقی کشورهای شنگن آیا باید ویزا شنگن باشه؟

    پاسخ دادن
    • safararzan
      safararzan says:

      با سلام
      چنانچه می خواهد کمتر از 90 روز در فرانسه اقامت داشته باشید، ویزا از نوع کوتاه مدت خواهد بود. ویزای کوتاه مدت سفارت فرانسه از نوع شنگن می باشد.
      سفارت فرانسه مبلغ مشخصی را برای موجودی حساب بانکی تعیین نکرده است و این مبلغ به سایر شرایط هر فرد بستگی دارد.

      پاسخ دادن
  5. ملکوتی
    ملکوتی says:

    نقش ارزان سفر دراین وسط چیست یعنی اگر هتلی رزو می کند شبی چند ؟ اگر مشاوره می دهد ساعتی چند ؟ سند منزل برای چی لازم است ؟ ارزانترین هتل در پاریس شبی چند یورو است ؟ بلیت رفت و برگشت خداقل چند است ؟

    پاسخ دادن
    • safararzan
      safararzan says:

      قیمت هر شب هتل های پاریس بستگی زیادی به موقعیت هتل دارد. اصولا هتل های پاریس در مناطق 1 و 7 و 8 بالاتر از سایر نقاط می باشند ولی می توان هتل هایی با شرایط بهتر و با قیمت مناسب تر در سایر مناطق پاریس رزرو نمود که دسترسی خوبی نیز به جاذبه های توریستی داشته باشند. البته انتخاب هتل با موقعیت و شرایط اقتصادی به تجربه نیز نیاز دارد.

      پاسخ دادن
  6. هدی
    هدی says:

    سلام . منظور از واچر هتل چیست؟ سفارت هتلهای خاصی رو فقط قبول دارد؟
    عکس میتونه با حجاب هم باشد؟
    پرینت سه ماهه حساب بانکی با حداقل چقدر مانده کافیه؟ بیست میلیون ؟
    هزینه ی ویزا بر هر نفر 60 یورو هست؟ ترجمه سند ازدواج هم لازمه؟
    آیا اقدام کردن برای ویزا از طریق شما هزینه ی خاصی دارد؟ یا فقط همان 60 یورو؟ اگر از طریق ایمیل بمن پاسخ بدید خیلی خیلی ممنون میشم.

    پاسخ دادن
    • safararzan
      safararzan says:

      با سلام
      منظور از واچر هتل، رزرو رسمی هتل همراه با تاییدیه می باشد.
      هتل هایی که از طرف ارزان سفر جهت ارائه به سفارت رزرو شوند، مورد قبول سفارت خواهند بود.
      عکس می تواند با حجاب و یا بدون حجاب باشد.
      هزینه بررسی مدارک توسط سفارت برای هر نفر بزرگسال 60 یورو می باشد.

      پاسخ دادن

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


شش × = 54

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>