ویزای توریستی تایلند

مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند چقدر است؟ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند یک بار ورود و سه ماهه می باشد که در این بازه سه ماهه، می توانید 2 ماه در تایلند اقامت داشته باشید.

 

مدارک ویزای توریستی تایلند

1- رزرو رسمی هتل در تایلند

2- رزرو پرواز و یا بلیط هواپیما برای تایلند

3- فرم پر شده سفارت تایلند (دانلود فرم سفارت تایلند)

4- اصل گذرنامه با اعتبار بیش از 6 ماه

5- کپی گدرنامه

6- کپی شناسنامه و کارت ملی در یک صفحه

7- یک قطعه عکس 3 در 4 رنگی جدید

8- 35 یورو وجه نقد

 

آیا نیاز است مدارک ویزای توریستی تایلند، ترجمه شوند؟

خیر

 

آیا هزینه ویزای توریستی تایلند برای کودک و بزرگسال یکسان است؟

بله

 

آیا بیمه نامه مسافرتی برای ارائه به سفارت تایلند لازم است؟

خیر. ولی پس از اخذ ویزای تایلند جهت اطمینان خاطر خود می توانید اقدام به تهیه بیمه نامه مسافرتی نمایید.

 

آیا حضور شخص برای درخواست ویزا تایلند الزامی است؟

برای دریافت ویزا، حتما خود شخص می بایست به سفارت مراجعه نماید.

 

پروسه صدور ویزا توریستی تایلند چقدر طول می کشد؟

صدور ویزای تایلند 3 روز کاری زمان می برد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 7 = یازده

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>