خودروی کوچک فیات 500 که هنوز سمبل شهر تورین ایتالیا بوده و در قسمت های مختلف شهر تورین نیز قرار داده شده است.

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

پل ریالتو ونیز-ارزان سفر
نمایی از شهر ونیز ایتالیا از بالای پل ریالتو

 ویزای شنگن توریستی سفارت ایتالیا برای اقامت های کوتاه مدت در حوزه شنگن (حداکثر 90 روز در بازه زمانی 180 روز) صادر می گردد.

برای ورود به کشور ایتالیا به طریق توریستی، نیاز به درخواست ویزای شنگن توریستی دارید.

آدرس سفارت ایتالیا: تهران، خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی

برای درخواست ویزای توریستی شنگن، ابتدا بایستی وقت سفارت ایتالیا بگیرید.

 

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شنگن توریستی از سفارت ایتالیا:

1- اصل و کپی شناسنامه
2- دو قطعه عکس پرسنلی رنگی
  • روتوش نشده و جدید (با ابعاد 3 در 4) به گونه ای که چهره فرد متقاضی کاملا مشخص باشد.
3- کپی ویزاهای شنگن قبلی

4- واچر هتل برای ایتالیا (توسط ارزان سفر انجام می گیرد)

5- رزرو رفت و برگشت بلیط هواپیما
6- بیمه نامه مسافرتی
7- مدارک شغلی جهت ویزای توریستی شنگن سفارت ایتالیا:
  • جهت اعضای هیات مدیره شرکت ها:

اصل و کپی روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آگهی آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از 3 سال نگذشته باشد. در غیر این صورت ارائه گواهی سازمان ثبت شرکت ها مبنی بر استمرار فعالیت شرکت حاوی اطلاعات در خصوص نوع فعالیت شرکت، نام و سمت متقاضی لازم می باشد.

  • جهت کارمندان شرکت:

اصل و کپی روزنامه رسمی تاسیس شرکت یا آگهی آخرین تغییرات شرکت

اصل و کپی لیست های بیمه تامین اجتماعی 6 ماه آخر و یا گواهی سابقه صادره از تامین اجتماعی

  • جهت اشخاص حقیقی / صاحبان حرف و مشاغل آزاد:

اصل و کپی کارت بازرگانی و یا اصل و کپی مجوز بهره برداری از کارخانه و یا اصل و کپی جواز کسب

  • جهت بازنشستگان دوایر دولتی:

حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی

  • جهت پزشکان / کادر پیراپزشکی:

اصل و کپی کارت نظام پزشکی، پروانه مطب برای پزشکان و پروانه فعالیت برای کادر پیراپزشکی، گواهی اشتغال به کار از طرف بیمارستان یا موسسه درمانی + اصل و کپی لیست بیمه تامین اجتماعی مربوط به 6 ماه آخر

8- فرد متقاضی باید پیش از مراجعه به باجه، فرم تقاضای ویزای شنگن سفارت ایتالیا را بدون نقص تکمیل نموده و دو امضا در محل های مشخص شده مرقوم نماید. فرم های ناقص درخواست ویزای شنگن، پذیرفته نمی شوند.

9- مدارک بانکی شخصی شامل:
  • پرینت حساب جاری مربوط به 3 ماه گذشته ممهور به مهر و امضای بانک
  • اصل و کپی هر نوع دفترچه یا سپرده بانکی متقاضی یا همسر
10- اصل و گپی سند ملکی (در صورت وجود)

دانلود فرم درخواست ویزای شنگن سفارت ایتالیا

 

بخش صدور ویزای سفارت ایتالیا این حق را برای خود محفظ نگه داشته تا بنا به تشخیص خود و به منظور بررسی کامل تر، بعضی مواقع مدارک دیگری را از شما درخواست نماید.

 

هزینه ویزای شنگن

  •  هزینه ویزای شنگن 60 یورو می باشد. (معادل ریالی قابل قبول نیست)
  • هزینه ویزای شنگن برای افراد 6 تا 12 ساله، 35 یورو می باشد.
  • از خردسالان زیر 6 سال، هزینه ای دریافت نمی گردد.
  • از همسر، فرزندان و والدین شهروندان اتحادیه اروپا هزینه ای دریافت نمی گردد.

 

چه کسانی از انگشت نگاری برای ویزای شنگن معاف هستند؟

  • کودکان زیر 12 سال
  • افرادی که انگشت نگاری از آنها امکانپذیر نمی باشد
  • مقامات دولتی و کشوری که توسط مقامات دولتی دعوت شده اند و یا اعضای هیات های تجاری رسمی

 

آیا لازم است کودک زیر 12 سال را برای مصاحبه جهت اخذ ویزای شنگن به سفارت برد؟

خیر، لازم نمی باشد.

 

آیا جهت همراه بردن فررند زیر 18 سال با یکی از والدین، گواهی محضری برای سفارت ایتالیا لازم است؟

بله. چنانچه فرزند با یکی از والدین خود جهت ویزای توریستی ایتالیا درخواست می دهد، گواهی رضایت محضری والد دیگری جهت ارائه به سفارت ایتالیا لازم است. این گواهی بایستی به زبان انگلیسی یا ایتالیایی ترجمه شود.

 

رزرو هتل برای سفارت ایتالیا با واچر رسمی جهت ویزای شنگن

رزرو هتل در رم ایتالیا

رزرو هتل در میلان ایتالیا

رزرو هتل در ونیز ایتالیا

رزرو هتل در فلورانس ایتالیا

رزرو هتل در تورین ایتالیا

جهت تماس با ارزان سفر:

تلفن:   44450008-021

2 پاسخ
  1. فریبا
    فریبا says:

    سلام
    میخواستم بدونم از زمانی که این پست دادده شده تغییری در شرایط ویزای شینگن بوجود نیومده؟
    من میتونم برای رفتن پیش خواهرم که در سوئیس اقامت داره ویزای ایتالیا رو بگیرم؟
    متاسفانه سوئیس خیلی سخت گیر هستن.
    در شرایط چیزی در مورد گردش حساب یا سپرده بانکی نوشته نشده آیا برای ویزای ایتالیا این موارد لازم نیست؟

    پاسخ دادن
    • safararzan
      safararzan says:

      با سلام
      برای رفتن به کشور سوییس می توانید از سفارت ایتالیا در تهران ویزای شنگن دریافت نموده و با آن مجوز سفر به سایر کشورهای حوزه شنگن و از جمله سوییس را دارید. مدارک مورد نیاز ویزای شنگن از سفارت ایتالیا فعلا همین موارد هستند و ارائه پرینت حساب نیز مورد نیاز است.

      پاسخ دادن

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پنج + = 6

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>