ویزای توریستی شنگن

ویزای توریستی اتریش

ویزای توریستی اتریش

 چگونه از سفارت اتریش در تهران وقت مصاحبه بگیریم؟ویزای توریستی شنگن

در روزهای یکشنبه الی پنجشنبه بین ساعت 09:00 الی 12:00  از طریق تماس با شماره تلفن 22750046 می توانید برای رزرو وقت مصاحبه از سفارت اتریش در تهران اقدام نمایید.

آدرس سفارت اتریش در تهران: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک 6-8

برای سفر توریستی به کشور اتریش می بایست درخواست ویزای شنگن توریستی از سفارت اتریش در تهران داشته باشید.

جهت درخواست ویزای توریستی اتریش، می بایست اسناد و مدارک زیر را به سفارت اتریش در تهران تحویل دهید:

1- فرم درخواست ویزای شنگن ، که به صورت کامل و خوانا (به آلمانی به حروف التین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

دانلود فرم ویزای توریستی اتریش

2- 2 قطعه عکس رنگی (که قدیمی تر از 6 ماه نباشد) به اندازه 3.5 در 4.5 سانتی متر.

3- گذرنامه معتبر. گذرنامه می بایست حداقل 3 ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای 4 صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از 10 سال نگذشته باشد.

4-  فتوکپی گذرنامه متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگن گذشته البته در صورت وجود)

5- مدارکی دال بر داشتن اشتغال (اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی). در این گواهی اشتغال به کار، تاریخ استخدام، سمت متقاضی و حقوق دریافتی ماهیانه در صورت امکان درج گردد.

5-  بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل 30.000 یورو برای کل مدت زمان اقامت.

6- واچر هتل جهت سفارت اتریش.

7- رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز.

8- مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی. برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره به همراه پرینت جساب با گردش مالی 3 ماهه.

ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.

9- مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد.

مدت زمان صدور ویزا توسط سفارت اتریش چقدر است؟ 

غالبا صدور ویزای توریستی سفارت اتریش حدودا 14 روز طول می کشد ولی ممکن است بنا بر نظر سفارت این روند طولانی تر شود.

هرینه درخواست ویزای شنگن از سفارت اتریش چقدر است؟

برای بزرگسالان: 60 یورو

برای کودکان 6 تا 12 سال: 35 یورو

برای کودکان زیر 6 سال: رایگان

هزینه صدور ویزا در سفارت اتریش چگونه پرداخت می شود؟

هزینه رسیدگی به درخواست ویزا می بایست به یورو پرداخت شود. الزم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود.

اسکناس های بالای 100 یورو پذیرفته نمی شوند.

مدارک ذکر شده در فوق جهت ویزای توریستی اتریش، به چه زبانی بایستی ترجمه شوند؟

به زبان آلمانی و به صورت رسمی.

حداقل موجودی حساب بانکی برای سفارت اتریش چقدر باید باشد؟

برای درخواست ویزای توریستی سفارت اتریش، بایستی هم گردش حساب 3 ماهه و هم موجودی 3 ماهه ارائه گردد. حداقل موجودی برای هر نفر بایستی 10 هزار یورو بوده و این مبلغ بایستی به مدت حداقل 1 ماه در حساب مانده باشد.

 

 رزرو هتل در اتریش

رزرو هتل در وین

واچر هتل برای سفارت اتریش

تماس با ارزان سفر: 44450008 -021

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


6 − = سه

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>