برای درخواست اخذ ویزای شنگن، روی دکمه زیر کلیک نمایید.

برای ورود به کشورهای اروپایی عضو شنگن، نیاز به ویزای شنگن دارید.

کشورهای عضو شنگن عبارتند از: آلمان، ایتالیا، فرانسه، هلند، سوئیس، اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، یونان، نروژ، پرتقال، اسپانیا، سوئد، فنلاند، استونی، مجارستان، لاتویا، لوگزانبورگ، لیتوانی، مالت، لهستان، اسلونی، اسلواکی.

می توانید درخواست ویزای خود را از هر یک از این کشورهای شنگن انجام دهید. اصولا شانس دریافت ویزای شنگن از کشورهای توریستی شنگن نظیر ایتالیا، فرانسه و یونان بالا تر از بقیه است.

ولی باید توجه داشت که هیچ گونه رابطه و یا واسطه در دریافت ویزای شنگن وجود ندارد و اعطای این ویزا تابع شرایط  و ضوابط مشخص است.

لذا نباید فریب کسانی را بخورید که وعده ویزای شنگن تضمینی می دهند و یا ادعای داشتن روابطی خاص با سفارتخانه جهت تسریع و تسهیل در دریافت ویزای شنگن را دارند.

ولی ما چه خدماتی را در اخذ ویزای شنگن ارائه می دهیم؟

خدمات ما شامل پر کردن فرم های سفارت، رزرو رسمی هتل،  رزرو بلیط هواپیما، ترجمه مدارک، بیمه مسافرتی و راهنمایی و مشاوره در خصوص دریافت ویزای شنگن از سفارت می باشد.

یک سری از مدارک را هم مانند گواهی اشتغال بکار و یا مدارک شغلی، سند مالکیت و پرینت حساب بانکی بایستی خودتان تهینه کنید که ترجمه آنها را ما می توانیم برای شما انجام دهیم.

در واقع خدمات و مشاوره های ما که همگی با قیمتی بسیار ارزان تر، حرفه ای تر و مطمئن تر از آژانس های هواپیمایی ارائه می شوند، مراحل دریافت ویزای شنگن را برای شما تسهیل و تسریع می نمایند و ما تا پایان کار کنار شما خواهیم بود.

برای مثال، مدارک ویزای توریستی شنگن برای سفارت ایتالیا به شرح زیر می باشند:

  1. اصل و کپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی.
  2. اصل و کپی مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی:

الف) مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکتها:

  • آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات مربوط به تاسیس و ثبت شرکت و مشخصات فرد متقاضی. در صورتیکه از تاریخ صدور روزنامه رسمی بیش از سه سال گذشته باشد، فرد متقاضی می بایست آخرین روزنامه رسمی را نیز (با تاریخ صدور کمتر از سه سال) حاوی تغییرات احتمالی مربوط به تاسیس شرکت و یا یک گواهی از سازمان ثبت شرکتها مبنی بر فعال بودن شرکت، حتی اگر تغییراتش به ثبت نرسیده باشند، ارائه نماید.

ب) دارندگان مشاغل آزاد:

– جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

یا

– کارت بازرگانی معتبر به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

ج) کارمندان بخش خصوصی یا دولتی:

  • لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر،

یا

  • کارت پرسنلی فرد متقاضی نزد یک سازمان دولتی یا نیمه دولتی (بدون ترجمه) یا معرفی نامه بیانگر ارتباط کاری و سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه.
  1. اصل و کپی مدارک مالی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی :
  • کارکرد سه ماه آخر حساب جاری بانکی با مهر و امضای بانک.

یا

  • کارت اعتباری شخصی بین المللی (مانند: Visa، Mastercard، American Express)

یا

  • ضمانت بانکی (Fideiussione bancaria) از سوی شخص دعوت کننده به نفع متقاضی نزد یکی از بانکهای ایتالیا. مبلغ ضمانت نباید از مبالغ مشخص شده در جدول موجود در بخش صدور روادید این سفارت کمتر باشد.

– علاوه بر موارد ذکر شده، اسناد مربوط به دارایی های غیر منقول نیز (در صورت دارا بودن) در نظر گرفته می شوند.

  1. اصل و کپی بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شنگن.
  2. اصل و کپی بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.
  3. اصل و کپی رزور هتل در مقاصد مورد نظر در ایتالیا.

به ما ایمیل بفرستید